fbpx

Här har du nära till allt

Att bo i Hallstahammar innebär att du blir van vid sådant som brukar beskrivas som livskvalitet. Du hittar Hallstahammar mellan Bergslagens djupa, vackra skogar i norr och slättlandet med Mälarens blå vatten i söder. Här finns trivsamma skolor och förskolor nära bostaden, god kommersiell service och nära till natur och fritidsanläggningar. 

Flera nya bostadsområden håller på att byggas och du kan välja att bo i både lägenhet, radhus eller villa. Du finner också ett rikt förenings- och kulturliv med bland annat teater och kulturhus.

Hallstahammar ligger centralt och bekvämt i Mälardalen. Med tåg tar det mindre än 15 minuter till Västerås centrum och en dryg timme till Stockholms central. Söderut, över Kvicksundsbron, når du snabbt Eskilstuna. Du kan dessutom åka avgiftsfritt på busslinje Brukslinjen från Kvicksund i söder till Virsbo i norr.

Genom kommunen slingrar sig vackra Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Det finns dessutom tre vackra naturreservat i kommunen för ett rikt friluftsliv.

Det finns:

Lediga jobb i Hallstahammar just nu

Guldkorn i Hallstahammar

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

enter-vastmanland-asby-hem-tradgard

Här erbjuds allt du kan tänka dig för att skapa ett skönare hem och trädgård. Ett av Mälardalens mest besökta besöksmål. Ta gärna en fika i fiket inne i butiken, räkmackan som serveras sägs vara en delikatess

enter-vastmanland-borgasunds-fiskarn

En lugn och trivsam atmosfär med utsikt över vackra Fredens fjärd i Mälarens västra skärgård och en uteservering som sträcker sig lång ut över vattnet. Här hittar du nyfångad fisk och skaldjur direkt från havet och Mälaren. Säsongens primörer och de allra bästa råvarorna.

Strömsholms slott

Är ett fantastiskt besöksmål vid Mälaren med gamla ekar, ett vackert slott och hästhagar. Här samsas en härlig blandning av hästsport, jordbruk och friluftsliv med ett myllrande växt- och djurliv. Många kommer hit för att besöka slottsområdet och promenera runt i det vackra landskapet. I området finns flera caféer och restauranger.  Slottet är öppet för besök under sommaren. När slottet inte är öppet kan du gå runt i slottsparken och se de gamla träden och köksträdgården. Runt omkring slottet finns många olika vägar och stigar du kan vandra på.

/

Livet i Ramnäs var drömmen som blev sann

Anna-Karin Sjödahl både bor och arbetar i Ramnäs gamla bruksmiljö och här stortrivs hon.

Läs mer

Många som bor här använder orden trygghet, närhet, barnvänligt, vacker natur, bra och billigare att leva, stort utbud på aktiviteter och mer prisvärt än i en större ort. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet. 

Kontakta oss
0220-240 00
kundcenter@hallstahammar.se

www.halstahammar.se

Följ oss: