fbpx
Slide
Arboga

Närhet och livskvalitet kännetecknar Kungsör.

Här är det nära till det mesta; alltifrån närmaste affär, skola eller granne till beslut om bygglov. Att bo i Kungsör är att ha nära till stora städer, men slippa stress, hets och opersonlighet. Här bryr man sig om varandra och bor nära gröna skogar och hagar, Mälarens blå vatten och aktiviteter som vandring, fiske, bad och båtliv.  Allt detta hittar du praktiskt taget utanför husknuten!

I Kungsör finns det mycket villabebyggelse. Ungefär 60 procent av alla bostäder finns i småhus. Du hittar även andra alternativ, som större eller mindre hyres- eller bostadsrätter. Du som vill bygga nytt hittar flera alternativ centralt, vid Mälaren och på landet. Även större byggprojekt har genomförts, då kommunen byggt både ny skola och ett nytt äldreboende.

Det finns:

Lediga jobb i Kungsör

Guldkorn i Kungsör

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Miniature Kingdom

Är en modelljärnväg som är uppbyggd i en miniatyrvärld, vilken är inspirerad av Sveriges landskap.

Kungsörstorp Sports Club

I Kungsör har två dubbelbanor med höj & sänkbara nät för padel, volleyboll, badminton mm. Här finns även bouleplan, pingisbord, biljardbord samt dart så att man enkelt kan styra upp en femkamp. med kompisar, familjen eller företaget.

enter-vastmanland-kung-karls-kyrka

Bär sitt namn efter Karl XI, på vars uppdrag och bekostnad den byggdes år 1690-1700. Kung Karls kyrka har formen av en oktogon, med kvadratiska korsarmar samt koppartäckt kupoltak och arkitekturen är unik i Sverige.

/

Livet i Ramnäs var drömmen som blev sann

Anna-Karin Sjödahl både bor och arbetar i Ramnäs gamla bruksmiljö och här stortrivs hon.

Läs mer

Besöksadress: Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör
Postadress: Kungsörs kommun,
736 85 Kungsör

Kontakta oss
0227-60 00 00
info@kungsor.se

www.kungsor.se

Följ oss: