fbpx

Mellan sjöarna övre och nedre Vättern mitt i Bergslagen ligger Skinnskatteberg.

Skinnskatteberg är kommunen med ca 4 400 invånare som är känd bland annat för sin natur med djupa skogar, fiskrika sjöar och bra utbildningsmöjligheter i kombination med rikt kultur- och föreningsliv. I Skinnskattebergs kommun erbjuds ett alternativ till storstädernas puls och tempo på ett behändigt avstånd till flera av Sveriges större städer.

Oavsett om du möter Skinnskatteberg varje dag eller om du är där för första gången så kommer du slås av den ständiga närheten. Närheten till naturen till lugnet, närheten till äventyret och närheten till varandra. Närheten till semesterkänslan, närheten till att komma hem.

Bo bra i Bergslagen

Det är lätt att finna en vacker bostad eller tomt i Skinnskatteberg. Du kan välja mellan att bo i tätort eller mer naturnära i någon av de omgivande byarna. Som hyresgäst i Skinnskatteberg får du ett lugnt och tryggt boende med bra service. Lägenheter är centralt belägna med närhet till barnomsorg och service. Du får personlig service och goda grannar när du bosätter dig i Skinnskatteberg. Kommunen har ca 200 lägenheter fördelade mellan Riddarhyttan, Färna och centralorten.

Det finns:

Lediga jobb i Skinnskatteberg just nu

/

Bion med det lilla extra

Micke Thorsén är eldsjälen ­bakom den väl­besökta biografen i Surahammars Folkets hus.

Läs mer

Introtext.

Beskrivning.

Kontakta oss
0222-51 55 00
kommun@skinnskatteberg.se

www.skinnskatteberg.se

Följ oss: