Slide
Köping

Utmärkt livskvalitet med orörd natur runt knuten

Fagersta är orten för den som vill ha både puls och livskvalitet. Du får hög boendekvalitet till bra pris samtidigt som du har nära till jobbet, storstaden och den lugnande skogen på en armlängds avstånd.

Fagersta var tidigare ett utpräglat brukssamhälle och är fortfarande en betydande industristad med ett rikt näringsliv, delvis uppbyggt kring företag som har sitt ursprung i stålindustrin. Flera av de större företagen är världsledande i sina branscher. ­Dessutom finns i kommunen en växande mångfald av mellanstora och mindre företag.

Runt omkring Fagersta finns oändligt stora skogar att löpträna, plocka bär och svamp, samt att jaga i. Stadsnära sjöar och tjärnar bjuder på rekreation och möjlighet till högkvalitativt bad och fiske. Med det befolkningstäta Mälardalens städer nära och med huvudstaden ett par timmars resa bort är Fagersta den perfekta bostadsorten för dig som vill ha puls, livskvalitet och lugn i livet.

Det finns:

Lediga jobb i Fagersta just nu

Frida Hansdotter

”Jag gillar storstadspuls och att njuta av god mat och gott vin, men det finns ju på nära håll i Västerås eller Stockholm. Och det är alltid skönt att komma hem till lugnet igen!”

Frida Hansdotter laddar i Fagersta

Läs mer om Frida här…

/

Sjöhagen är Fagerstas gräddhylla

Fagersta är orten för den som vill bo naturnära och dessutom äga en sekelskiftes- och grosshandlarvilla.

Läs mer

Utmärkt livskvalitet med orörd natur runt knuten.
I Fagersta finns det byggklara tomter för småhus både i tätort och landsbygd. Att anmäla sig till och stå i tomtkön är gratis. Här hittar du mer information.

Kontakta oss
0223-440 00
info@fagersta.se

www.fagersta.se

Följ oss: