fbpx

Mellanskog

Världens bästa arbetsgivare

Det är förstås upp till våra anställda att avgöra huruvida vi är världens bästa arbetsgivare. Men ambitionen att kunna erbjuda Mellanskogs medarbetare en arbetsplats fylld av energi, glädje, utmaningar och karriärmöjligheter – den kan vi lova dig att vi har!


Vi vet att vi blir mer framgångsrika om vi har en mångfald bland medlemmar och anställda, därför söker vi medarbetare med olika ålder, bakgrund och kön. Har du en skoglig utbildning kan du bland annat arbeta som skogsinspektor, vilket hälften av våra anställda gör.

”På Mellanskog är våra medarbetare den viktigaste resursen i verksamheten. Därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda ett stimulerande arbete med karriärmöjligheter och bra förmåner – säger Inger Thoren, HR-chef

Vill du vara med och göra skillnad för Sveriges skogsägare genom att skapa en hållbar framtid med starka skogsägare och rikare skogar?

SKOGSÄGARENS EGEN RÅDGIVARE

Den skogliga rådgivaren är en personlig rådgivare och kontaktperson till våra medlemmar. På Mellanskog tar vi hand om medlemmarnas skogar och hjälper till med olika delar av skogsbruket, från återplantering av skogen till avverkning.

MÅNGA MÖJLIGHETER

Hos oss kan du som skogligt utbildad även arbeta som planerare, produktionsledare, virkestekniker, skogsförvaltare och områdeschef för rådgivning. Runt omkring den skogliga verksamheten finns även många medarbetare som hjälper till och stöttar med olika arbetsuppgifter.

ÖVER 40 OLIKA YRKEN

Några exempel på yrken utan skoglig utbildning är ekonomiadministratör, webbredaktör, miljösamordnare, projektledare och verksamhetsutvecklare. På Mellanskog finns över 40 olika yrken och hos oss är chansen stor att du hittar ett yrke som passar just dig.

Jobba hos oss

Inger Thorén HR chef

Fakta | Mellanskog

Huvudkontor: Uppsala
Omsättning: 3 571 Mdkr 
Antalet anställda: 210
Verksamhet: Skogsbruk

www.mellanskog.se

Följ oss:

Mer om Mellanskog

Karriär på Mellanskog

Lediga tjänster på Mellanskog

Välkommen att söka jobb på Mellanskog! Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det inte några tjänster ute just nu går det bra att göra en spontanansökan. Välkommen till oss!

Jobba hos oss

, /

Skogen – en självklar del av en hållbar framtid

Framtidsbransch med goda utsikter Elin Beckman, områdeschef rådgivning öst för Mellanskog, ­efterlyser fler som vill arbeta i en framtidsbransch med mycket goda utsikter.

Läs mer

/

Sala

I Sala samsas gammalt och nytt – och stad och landsbygd – sida vid sida. Välkommen till en myllrande småstadidyll med blomstrande näringsliv. Sala är staden med nära till allt.

Läs mer