fbpx

Uponor

Hållbarhet och innovation i centrum för Uponor

Uponor arbetar med att påverka och utmana branschen och utvecklar sitt erbjudande genom att lansera innovativa, energieffektiva och miljövänliga VVS-lösningar.

Uponor arbetar med att påverka och utmana branschen och utvecklar sitt erbjudande genom att lansera innovativa, energieffektiva och miljövänliga VVS-lösningar.

– Vi är fokuserade på hållbarhet och brinner för att utveckla ny teknik och för att leverera system som förenklar männi­skors vardag, säger vd Robert Molund. VVS och inomhusklimat är avgörande bitar i den moderna vardagen oavsett om det gäller golvvärme, enskilt avlopp, rent tappvatten eller ventilation.

– Världens mest avancerade PEX-lab finns faktiskt hos oss i Västmanlands skogar, säger Robert Molund.

Golvvärmesystem är ett exempel på Uponors produkter.
Jobba hos oss

Robert Molund, vd Uponor AB.

Fakta | Uponor

Huvudkontor: Vantaa i Finland
Omsättning: 1.2 miljarder euro
Antal anställda: 4000 anställda i 30 länder.
Kärnverksamhet: Leverantör av system och lösningar för leverans av dricksvatten, energieffektiv strålningsvärme, kylning och infrastruktur.
Grundat: Wirsbo bruk AB grundades 1620. Den del av bruket som tillverkade plaströr förvärvades av Uponor 1988.
Kunder i sektor: Marknader i byggbranschen inklusive ­bostads- affärs- industri- och anläggningsarbeten.

www.uponor.se

Följ oss:

Mer om Uponor

Karriär på Uponor

Om du känner att du är en passionerad och innovativ person som vill jobba och samarbeta med våra kunder och kollegor över hela världen – börja hos oss idag!

Vi söker kontinuerligt begåvade och motiverade människor som kan bidra till Uponors framgång. Vi erbjuder olika karriärmöjligheter i ett internationellt företag.

Om du är intresserad av oss som arbetsgivare rekommenderar vi att du söker jobb via vår globala karriärsida, där du hittar våra lediga tjänster. Vi tar inte emot några spontanansökningar.

Jobba hos oss

/ ,

Hanna trivs på labbet mitt ute i skogen

Frihet under ansvar och spännande utmaningar i Hanna Bergströms labb jobb.

Läs mer

/

Surahammar

Surahammar, ramnäs och virsbo är tre lagom stora bruksorter. Här förenas stolt historia med fina framtidsutsikter. Här finns ett utbrett kulturliv med muséer, trivsamma bibliotek och många aktiva föreningar som skapar en stark samverkan och en levande bygd.

Läs mer