Industri­Qompetens

Konsulter med samma avtal som anställda i industriföretag

Industri­Qompetens, IQ, är ett industriföretag som arbetar med ­bemanning snarare än ett bemanningsföretag som arbetar med industri.

För de anställda innebär det ­exempelvis skillnad i arbetsvillkor eftersom de har samma avtal som om de hade varit anställda direkt i industri­företaget. Den starka industri­bakgrunden hos IQ gör också att uppdragen blir bättre anpassade efter varje individ, man har helt ­enkelt en väldigt bra ­kunskap om vad som krävs för att matcha rätt.

– I en undersökning som IQ gjort nyligen, tyckte 70% av de tillfrågade kunderna att IQ:s personal överträffar förväntningarna, säger företagets vd Mathias Lewén.

Jobba hos oss

Mathias Lewén, vd IndustriQompetens

Fakta | IndustriQompetens

Huvudkontor: Västerås
Omsättning: 65 MSEK
Antal anställda: 110
Kärnverksamhet: Bemanning och rekrytering till industri­produktion på både kollektiv- och tjänstemannasidan
Region: Mälardalen
Grundat: År 2000 i Västerås
Kunder: Producerande industriföretag i regionen

www.industriqompetens.se

Följ oss:

Mer om Industri­Qompetens

Karriär på Industri­Qompetens

Att jobba som uthyrd

Många tycker att det känns otryggt att arbeta uthyrd för ett bemanningsbolag. Hos IQ får du en trygghet utöver det vanliga, samtidigt som du får chansen att prova på många olika arbetsplatser.

Att jobba på iQ

IQ är mer än ett bemanningsbolag. Vi är en partner som ger trygghet utöver det vanliga både till industriföretag och anställda.

Jobba hos oss

/

Han har valt att vara konsult för trygghetens skull

Jag har egentligen aldrig varit frestad att nappa utan tycker om att jobba på olika ställen, det ger mig en bred utveckling.

Läs mer