fbpx

Grantek

FÖRETAGET 

Grantek har anor från 1940-talet och tillverkar idag maskinutrustningar och verktyg med krav på hög precision och ytfinhet. Företaget utför också legobearbetning och framtagning av reservdelar utifrån prov eller ritning.

Kunder kan också få hjälp med kompletta konstruktioner, prototyper samt produktförbättring. Personalen består för närvarande av 8  personer (2021).

AFFÄRSIDÉ

Grantek AB är en mekanisk verkstad med lång erfarenhet som satsar på att leverera produkter och tjänster inom områdena mekanisk bearbetning, serieproduktion, legotillverkning, reverse engineering, konstruktion, CAD/CAM-teknik, 3D skrivare m.m.

Exempelvis nytillverkning enligt kundunderlag, design och optimering av detaljer, tillverkning av finmekanik såsom verktyg, produktions- och specialdetaljer. Företagets kunskap och flexibilitet inom materialkunskap, egna produktionsresurser kombinerat med ett väl utvecklat samarbete med underleverantörer gör att en stor variation av produkter och tjänster kan erbjudas.

Jobba hos oss

Kjell Granqvist VD på Grantek i Fagersta

Fakta | Grantek

Verkstad: Fagersta
Omsättning: 11 Milj
Grundat: 1997 med anor från 1940-talet,
Kärnverksamhet: Mekanisk bearbetning, serieproduktion, legotillverkning, reverse engineering, konstruktion, CAD/CAM-teknik, 3D skrivare m.m.
Antal anställda: 8

www.grantek.se

Följ oss:

Mer om Grantek

Karriär på Grantek

Vårt rykte bestäms av det engagemang vi visar i vårt arbete, genom våra resurser och framför allt genom vår attityd till kvalitet. En bra arbetsmiljö är viktig för vår verksamhet genom att detta skapar bättre förutsättningar för att göra ett bra arbete samtidigt som det ger större trivsel och en säkrare arbetsplats.

Jobba hos oss

/ ,

Med världen som arbetsplats

Teknik i framkant och världen som arbetsfält för Mojtaba Zadsalehi.

Läs mer

/

Fagersta

Fagersta är orten för den som vill ha både puls och livskvalitet. Du får hög boendekvalitet till bra pris samtidigt som du har nära till jobbet, storstaden och den lugnande skogen på en armlängds avstånd.

Läs mer