fbpx

AB Karl Hedin

AB Karl Hedin Bygghandel Fagersta – Det lokala alternativet

Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud, samtidigt som vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Och vi blir lika stolta varje gång våra kunder bekräftar det.

Ab Karl Hedin Bygghandel Fagersta är den del av AB Karl Hedin, en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4 miljarder kr. Råvara från skogarna i Bergslagen försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. Byggprodukter säljs i huvudsak på svenska marknaden via den egna bygghandelskedjan. Största exportmarknaden av trävaror är Japan. Sågverksamhet bedrivs även via dotterbolag i Estland. Träemballageproduktionen är inriktad på specialemballage till de större regionala exportindustrierna.

Jobba hos oss

Fakta | AB Karl Hedin


Grundat: AB Karl Hedin grundades år 1891.
Antal anställda:
12 personer
Kärnverksamhet:
Bygghandel
Kunder:
Små och Mellanstora byggföretag, Privatpersoner

www.abkarlhedin.se

Följ oss:

Mer om AB Karl Hedin

Karriär på AB Karl Hedin

Vi är en modern träkoncern som ligger i framkant avseende produktionsprocesser och produktutveckling. AB Karl Hedin har ett väl genomarbetat traineeprogram, där många av våra nuvarande chefer har påbörjat sitt arbete. Tack vare företagets positiva utveckling söker vi ständigt nya medarbetare inom samtliga våra verksamhetsområden.

Jobba hos oss

/ ,

Bergslagens vackra natur både nöje och levebröd

Andreas Nääv från ­Fagersta arbetar på trähandels­koncernen AB Karl Hedin. Även på fritiden är det skog och natur som gäller.

Läs mer

/

Fagersta

Fagersta är orten för den som vill ha både puls och livskvalitet. Du får hög boendekvalitet till bra pris samtidigt som du har nära till jobbet, storstaden och den lugnande skogen på en armlängds avstånd.

Läs mer